Barn er mer stillesittende i dag enn bare for 10 år siden, og det kan nesten være vanskelig å finne gode uteklær til dem. De har mindre energi enn før, og kan ofte utsette seg for fall og småulykker. Derfor er det viktigere enn noen gang å aktivisere barna, og det kan man gjøre på camping.

Når du tar barnet ditt camping, sørg for å planlegge fremover, fordi det er noen ting du må være forberedt på. Dette blogginnlegget vil fortelle deg noen av elementene du kan bruke til å gjøre barnets camping-opplevelse den beste noensinne. Til lette antrekk på varme sommerdager, til komfortable klær på kveldstid. Her er 3 gode tips til å kle barnet på camping.

1. Pakking for campingturen

Det viktigste er å finne klær som barna føler seg vel i. Mange synes moteklær er dyrt, men hos Kids Brand Store får man de kule barneklærne til lavere pris. Dette er kvalitetsklær med kjente merketrykk. Med noen basisplagg blir det enklere å pakke til campingturen også. Ha noen skift ekstra i tilfelle regnet bøtter ned.

2. Sjekk salg-menyen

Hos Kids Brand Store har du et stor salg slik at de kan ta inn neste års modeller. Merkeklær holder seg lenger, og derfor trenger man ikke basere klesinnkjøpene for hvert år. Gi barna merkeklær og skjem dem litt bort. Poenget er at dere vil spare penger på det i lengden.

3. Kombiner farger riktig

Ofte skal man skape kontraster mellom klær og personlighet. Derfor kan det være lurt å utfordre barna på å velge klær med mange farger. Disse kan ikke så lett kombineres, men gir ferien et løft i form av farger og glede. Ofte sitter farger igjen i minnet hos barn, og det kan derfor skape minner barna vil huske.

Konklusjon

Det å få barna mer ut er ikke lett. La kombinasjonen med nye klær og camping bli løsningen!qusq-lite