Enten du allerede har en campingvogn eller du vurderer å kjøpe deg en, så kan du jo tenke over om du ikke vil gjøre den litt mer personlig. Campingvogner er ofte ganske like og kan være litt kjedelige. Så hvorfor ikke sette ditt helt eget preg på den?

Du har kanskje aldri tenkt på at det går an å tapetsere inni en campingvogn? Da kan vi fortelle deg at det går veldig fint. Det er ingenting i veien for å innrede og tenke interiør også i campingvogna.

På nettsiden til Familietapeter finner du et bredt utvalg av tapeter til stue som fint kan krydre opp campinglivet. I tillegg kan du finne massevis av annen inspirasjon som kan skape et nytt liv til ditt andre hjem. Vær bare oppmerksom på at du fort kan bli fristet til å pusse opp hjemme også, når du ser hvor mange flotte tapeter til stue, soverom, barnerom osv. de har hos Familietapeter.

Noen enkle grep skaper stor forandring

Det skal ikke så mye til for å lage litt ekstra kos i en campingvogn. De senere årene har riktignok campingvognene fått lysere innredning. Men har du en litt eldre vogn, er det gjerne det mørke treet som går igjen.

Helt unødvendig for et rom som er så lite. Hvis du vil skape litt bedre romfølelse og mindre depressiv atmosfære, kan du se på lyse tapeter til stue. I tillegg kan du enkelt male de triste skapene i lysere eller gladere farger.

Det er heller ikke noe i veien for å ha bilder på veggen i en campingvogn. Hvis du bruker litt borrelås som limes opp på veggen når du henger dem opp, vil bildene henge trygt under kjøreturen.

Utnytt kjøkkenet

Overskapene på kjøkkenet i en campingvogn tar ekstremt mye av rommet. Noen har faktisk valgt å fjerne dem og det kan jo du tenke på også. For selv om det er begrenset med skapplass i en campingvogn, kan det hende du klarer deg uten de få skapene. Da får du et mye mer luftig område.

Skap ditt eget fristed

Enten vi bruker campingvogna når vi er på biltur eller har den stående på fast plass, tilbringer vi gjerne mange netter der hver sommer. Derfor er det ingen grunn til at det skal være mørkt og utrivelig der inne. Uansett om vi likevel sitter mest ute.

På de grå regnværsdagene trekker vi gjerne inn. Kanskje spiller vi noen spill og drar frem godis. Da blir dagen raskt mye koseligere hvis omgivelsene er innbydende.

Med en oppusset og personlig campingvogn ligger alt til rette for at du skal få den rette stemningen. Og uansett tilbringer vi jo hver natt i den, og da er det koselig å våkne om morgenen og se at alt er lyst og stilig.qusq-lite