Hvis vinteren ikke appellerer til deg, vær trygg på at du ikke er alene om det. En tropisk ferie kan være tingen for deg. Enten det er en båttur opp Amazonas eller et besøk til orangutangene i Borneo, er de varme og fuktige tropene et perfekt campingsted for de som ikke er særlig begeistret for snø.

Det frodige grønne vil følge deg uansett hvor du går, hvilket er bra for øynene, og fuktigheten vil holde halsen fuktig. Tropiske frukter som er modne og friske florerer i regnskogen, og du kan bare plukke dem fra trærne. Tenk deg å spise en ananas til frokost som var bare noen få skritt unna. Munnen din bare begynner å løpe i vann, ikke sant?

Heldigvis har tropiske regnskoger ikke ekstreme årstider, så de er noe du kan besøke når som helst på året. Tenk deg at du en dag står fast i vinterens øde landskap, med snø til knærne og temperaturer som ikke engang bør eksistere. Neste dag er du full av solstråler, med en varm bris på ansiktet ditt, og ikke en bekymring i sikte. Så kom hit ned og forlat kulda bak deg, for dette er et bedre alternativ.qusq-lite