Hater du varmen? Har du lyst på en rask tur på snowboard mellom frokost og lunsj? Et godt nordlys-show kanskje? Da kan en tur til Taiga-skogen være akkurat for deg.

Hvis du liker å leke i snøen, har du ganske god tid til å bestemme deg, da Taiga-skogen vanligvis er dekket med snø minst halvparten av året, og enkelte år til og med mer. Dette gir deg muligheten til å gå i lavsesongen for å unngå å se for mange mennesker (det vil si, hvis du ikke er en person som liker mange mennesker). Du har mange steder rundt om i verden å velge mellom som har vakre utgaver av Taiga-skogen vi nevnte. Selv i sommermånedene tilbyr Taiga-skogen fortsatt en flukt fra sommervarmen, siden det ikke blir veldig varmt. Og hvis du går langt nordover, vil du kunne oppleve midnattssolens underverk, for ikke å nevne de massive vannmelonene og gresskarene som lokalbefolkningen kan gro (du vil definitivt ta bilder av dem).

Glem Amazonas. Den nordlige Taigaen er den desidert største skogen, og derfor den største oksygenforsyningen over havnivået. Disse er de sanne lungene på planeten vår og fortjener å være kjent som sådan. Så hvis du kan takle kulda, hvorfor ikke velge Taiga som din neste campingplass? Pust inn den deilige luften i det store hvite Norden, og du vil aldri være den samme igjen. Pass på å kle deg varmt og ta med mye varm sjokolade. Du vil takke oss senere, for dette er nok virkelig en opplevelse du sent vil glemme!qusq-lite