Camping er den perfekte tiden for å være sammen med familie og venner. Frisk luft og vakker natur kan nytes hver eneste dag, mens moro og aktiviteter er alltid på tidsplanen. På kvelden sitter dere kanskje rundt et bål, og forteller morsomme historier til hverandre. Dette er en slik tur du ønsker deg, men noen ganger er det ikke så enkelt å planlegge i forveien. Her er en liste over campingaktiviteter for de som ikke har planlagt godt nok, og så håper vi at du får en god tur.

1. Skaff deg en ball

En ball er ganske nyttig, spesielt hvis ingen vet hva dere skal gjøre i mellomtiden i løpet av campingturen. For å spille fotball trenger du bare noe som kan fungere som mål, men ellers har du alt som trengs. Vil du heller spille basketball trenger du minst en kurv, som er litt vanskelig å finne hvis det ikke er en basketballbane i nærheten. Andre aktiviteter som er morsomme å drive med på en tur er for eksempel tennis eller badminton, men da må du i tillegg ta med utstyr.

2. Gå på en tur

Gåturer er en enkel måte og få inn daglig mosjon på, samtidig som det er bra for hjertet. Når du ute på camping er du alltid omringet av herlig natur, og det er noe som må utnyttes. Ta en tur hver dag, selv om den ikke er så lang, og pust dypt inn den friske luften. Blir du lei av de vanlige gåturene kan du alltid endre tempoet, da det blir mer utfordrende. Hiking eller en joggetur passer like godt for skogen, og er morsomme aktiviteter å gjøre sammen med kamerater. Husk at det er viktig å ha nok utstyr gjennom turen, som er mulig med Centum.no.

3. Utforske naturen og dyrelivet

Tidligere nevnte vi at du burde ta en tur hver dag, men vi glemte å fortelle deg at du burde stoppe opp flere ganger for å utforske naturen og dyrelivet i området. Campingturer handler om å oppleve naturen på det beste, så du kan like godt prøve å se etter ulike planter, insekter og fugler. Klarer du å skaffe deg en bok om dette temaet kan du lære enda mer.

4. Moro ved bålet

Det er mye moro dere kan finne på ved bålet, som for eksempel å leke nøtt eller sannhet. En campingtur er ment for å være gøy, og da trenger du ikke å ta det for seriøst.

5. Ta en pause

Etter en lang dag fortjener du en lang pause, for camping skal jo tross alt være en ferie. Har du muligheten kan du ligge og sole deg i et par timer, så lenge du husker å ta på deg solkrem.qusq-lite