Du vil ikke være en lykkelig eller fokusert camper hvis du våkner på feil side av sengen. Som i ditt normale liv, gjør en god natts søvn alt bedre.

Sørg for at du tar med et godt telt som er sterkt nok til å beskytte deg og alt annet inni, fra været. Et sterkt, tykt og slitesterkt eksteriør er et must, så ikke vær billig på dette punktet. Når du føler at vinden er på vei mot ditt altfor spede telt, er det for sent å motstå angrepet. Et annet element for å supplere ditt kvalitetstelt er en fin, koselig sovepose. Det er ikke nok å blokkere vinden hvis det er minusgrader. Soveposen din bør ha tykke lag med isolasjon for å sikre at du sover som en baby og våkner frisk neste morgen og er klar for dagens eventyr.

Til slutt, en godt laget termos bør være plassert på siden av ryggsekken. Undervurder aldri hyggen ved et fint krus med varm sjokolade under en kald vinterkveld. Vi lover at du vil takke deg selv for det. Og husk å gi slipp på alle dine bekymringer. Hele poenget med å ta seg tid fra sitt hverdagsliv er å glemme dem. Drøm søtt!qusq-lite