I denne artikkelen skal vi snakke om camping. For det første skal vi bare raskt definere hva camping dreier seg om, og deretter skal vi gi eksempel på hvordan vi kan bruke camping som en produktiv tur hvor vi kan lade opp batteriene våre og komme tilbake til våre vanlige liv uthvilt og klar for nye utfordringer.

Hva dreier camping seg om?

Vi mennesker er veldig knyttet til naturen, og derfor så hjelper det oss veldig mye å dra ut dit for å knytte denne koblingen som for ofte blir brutt. Spesielt for mennesker som bor i byen kan det ligge store gevinster i å dra ut på camping av og til. Med en gang vi kommer ut i naturen så kan vi kjenne på oss at vi på en måte er “hjemme”. Denne følelsen er veldig viktig, og den kan klarne hodet ditt. Det kan også brukes til å knytte bånd med familien og vennene våre.

Hvor vi kan dra

Vi kan dra mange forskjellige plasser, men den letteste plassen å campe på er kanskje i skogen om sommeren. Her trenger man ikke å forberede seg like mye som for eksempel en tur til fjellet i vinteren. Uansett så er disse to stedene vi anbefaler å dra til i begynnelsen av campingen din. Det er uansett ikke vanskeligere enn å kle seg godt til vinteren, og huske å ta med forskjellig utstyr som øks, kniv og helst noen plugger som er egnet til å stikke ned i frossen jord. Uansett hvilket telt og utstyr du har så kommer du til å kose deg så lenge du er forberedt til det du skal gjøre.

Husk også at du skal beskytte alt du har med deg også, og dette gjelder også for telefonen din. For å finne riktig deksel så må du først vite hvilken type telefon du har. Dersom du har en iPhone XR så trenger du også deksel til iPhone XR for at den skal fungere riktig.

Produktiv tur

Som sagt så drar vi ut på camping i dette tilfellet for å kunne klarne tankene våre og i dette tilfellet så hadde det vært veldig koselig å ta med seg nok utstyr til å lage et bål. Dersom vi drar ut i skogen hvor det er varmt og koselig, kan vi bruke denne tiden til å meditere og tøye ut kroppen vår.

Dersom vi har med nok mat, vann og bøker så bør vi faktisk bli her i flere dager og bare slappe av. Vi kan gå turer, men fokuser på å meditere i naturen fordi dette har en ekstra belønnende effekt på oss.

Du kan også gjøre lette kroppsøvelser for å øke nivået av endorfiner i kroppen, og dermed være veldig avslappet og fylt med energi når du drar tilbake.qusq-lite