Camping handler om å oppleve livet utendørs, og å få leve på en litt annen måte enn det man kanskje er vandt til. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan ha det litt hjemmekoselig likevel, og her finner du derfor noen gode tips til hvordan du kan skape en mer hjemmekoselig campingopplevelse.

Tepper

Er det noe som virkelig gjør et hjem fullkomment, så er det tepper. De er myke og gode, og bidrar til å både dele opp og knytte sammen ulike rom i huset. Dette er selvfølgelig intet unntak for campingplassen, og du kan derfor la teppene definere campingplassen og gi den den hjemmekoselige følelsen du er ute etter. Det finnes heldigvis massevis av flotte utendørstepper å få kjøpt på nett, slik at du kan være sikker på at du finner de som passer aller best til din smak.

Møbler

Noen camper veldig enkelt med bare det aller mest nødvendige, og selv om dette selvfølgelig tilbyr en helt egen atmosfære, kan det noen ganger være fint med litt møbler også. Både stoler og bord tilbys i lette utgaver som enkelt kan pakkes sammen, slik at de tar lite plass og og heller ikke tynger ned sekken din. Bare med litt enkelt møblement kan nemlig campingplassen føles mye mer hjemmekoselig ut, så prøv det ut med et bord og et par stoler og opplev forskjellen.

Lys

Ingenting er hyggeligere enn når man har vært på en god tur i området rundt campingplassen, og ser campingplassen lyse opp i det fjerne på vei tilbake. I tillegg til å være en god måte å finne frem på, gir det også området en god og varm atmosfære, akkurat som om du skulle vært hjemme i stua di. Så husk på å investere i noen gode lykter, som kan markere campingplassen og få den til å føles ut som et hjem hjemmefra.

Det er altså ikke mye som skal til for å gi deg en sterkere og mer hjemmekjær tilknytning til campingplassen din. Invester i noen fine tepper, enkle møbler og lys, så vil du fort merke hvor mye koseligere det blir med disse få enkle tipsene.qusq-lite