Har du lyst til å oppleve en campingsommer, men du mangler campingvogn? Spesielt nå som covid-19 herjer, og feriene tilbringes i Norge, får flere øynene opp for campingferie. Dette er en perfekt måte å ha en trygg ferie i Norge. Du kan både oppleve flere forskjellige flere og du kan la været velge hvor din neste destinasjon befinner seg. Ikke minst har du ditt eget sted hvor kun du og ditt reisefølge befinner seg, noe som gjør det som en perfekt reisemetode under pandemien. Det å skaffe seg en campingvogn kan bli dyrt, spesielt om du kun vil bruke den en sesong, eller for å teste ut campinglivet. Med denne metoden kan du bruke en campingvogn gratis en sesong, eller til og med tjene litt penger på det.

Kjøp og salg av campingvogn

Dette krever at du har litt penger oppspart som du kan bruke til å kjøpe deg en campingvogn. Dermed kan du kjøpe deg en vogn, og bruke denne for sesongen. Når sesongen er ferdig, kan du selge vognen, til samme pris som du kjøpte den for. Om du trives med å drive oppussing kan du kjøpe en vogn med litt renoveringsbehov. Du kan bruke enkle metoder for å oppgradere vognen innvendig, dette trenger ikke å være dyrt. Noe så enkelt som å bytte ut puter eller putetrekk vil gi vogna et totalt nytt utseende, som igjen kan øke prisen på vogna når den selges igjen. Hvis du finner ut at du vil beholde vogna, kan vogna også leies ut mot betaling, som vil bidra til å nedbetale den.

Ved litt innsats trenger det ikke å være dyrt å skaffe seg en campingvogn. Vi ønsker alle en super campingsesong, om du er en erfaren camper eller om dette er din første sesong!qusq-lite