Mange campingturister bruker anledningen til å oppleve og oppdage nye steder de aldri har vært på før. Kanskje har de et mål om å bestige 100 fjelltopper eller bade i utilgjengelige innsjøer. Campingvogna er turfølgets hellige gral, et overnattingssted og samlingsplass. Men utfluktene kan bli både strabasiøse og klissvåte, dersom himmelens sluser åpner seg og lar regnvannet hølje ned.

Man bør ha vanntette klær, og så komme seg inn i tørre og varme plagg når man har fått tørket seg. Nettbutikken NA-KD har masse kvalitets-klær som passer for innekos og hygge, men som også har en funksjon i villmarka. Se hvorfor du bør ta en titt på NA-KD.

Ytterplagg

Dersom man har en lang vandring foran seg, bør man se an vær og vind. Dagen kan bli strålende med sol fra skyfri himmel. Men kanskje går vinden fra lett bris til kuling. Følelsen av temperaturen vil da synke betraktelig. NA-KD har masse gode plagg for å holde varmen, slik som hansker, fleecejakker og undertøy.

Men dette må være klær som er enkle å ta av og pakke unna i sekken. Derfor bør ytterklær alltid konsolideres med pustende ullundertøy. Da kan man velge ytterklær som først og fremst er vindtette.

Skotøy

Det er veldig viktig med gode sko når man skal ut på tur. Ikke bare for selve turen men også når man koser seg ved campingvogna. Stiller man opp med dårlige sko vil man få problemer med gnagsår, ømme tær og det som verre er. Mange går på en blemme med for trange sko som ikke puster. Dessuten er det lurt å ha sokker som ikke sklir. Det vil si at de må være tettsittende. Slike kvalitets-sokker finner man også her.

Koseklær

Her finner man en stor avdeling med gode og varme klær som er behagelige å ta på seg og varmer. Husk at lange dager i naturen både kan bli våre og kalde. Det er ikke sikkert opplevelsen blir like god, selv om den helt sikkert blir minnerik.

Klærne består av økologiske materialer og er ofte resirkulert for å komme klimakravene i møte. Koseklær er viktig for å kose seg under oppholdet. Det kan være en hoodie eller en grilldress for den saks skyld, bare man føler seg komfortabel i dem.qusq-lite