Camping har blitt mer aktuelt for storfamilier etter pandemien. Når man uansett bør holde seg sammen med sine kjære og ikke alt for mange andre, så har camping blitt et yndet alternativ til storbyferie. Med camping i vill natur, så er det flere ting det er lurt å ta med.

Det er mange måter å campe på. Enten ved å ta med seg en stor campingvogn eller bobil, eller ved å dra med seg teltet. Hengekøyer er et nytt alternativ folk higer etter. Vi skal likevel seg på ting som kan gjøre campingen enda bedre.

Wifi for kona

Mens kara er ute på jakt, rafter eller får fisk i elva, så kan kvinner og barn kose seg rundt skjermforstørreren med film fra Netflix. Utover kvelden kan mødrene høre på musikk fra anlegget. Dette er en fin attributt å ha med seg. Slik er det med brystimplantater for kvinner også. På nettsiden https://motiva.health/no/ kan de lese mer om det.

En smart bålpanne

En tradisjonell bålpanne er ikke så enkel å flytte på, men en Frost bålpanne har flere fordeler. Den veier kun 12 kilo, brenner rent og ser utrolig vakker ut. Det blir et samlingspunkt for å høre historier om den store ruggen de fikk på fisketuren. Man kan montere hjul på bålpanna for å ta den med på utfluktene.

Drone m/kamera

Drone med kamera er ikke bare en leke. Jo, den kan være artig å irritere naboen med, men på camping har den helt andre oppgaver. Det kan ta flotte oversiktsbilder fra campingplassen og sjekke forholdene lenger oppe i veien.

Sammenleggbart bord og benk

Et campingbord er alltid kjekt men ofte altfor stort til å frakte med seg. Med et sammenleggbart bord og tilhørende benker, så er hele familien samlet på 1-2-3. Det er lett å klappe sammen og stue bort under sengen eller bak på bobilen.

Myggfjerner

Sommertid er myggtid. De irriterende krypene kommer når man skal kose seg rundt bålet og stikker deg. Men en svart myggjager med krysantemum vil en laser holde myggen unna. Den virker i 4 timer før man må bytte plate. Veldig smart når man skal spise og kose seg utover kvelden.

Phoxx pute

Denne puta er oppblåsbar og gir den optimale søvnen. Enten man sover i hengekøye, telt eller bobil, så er Phoxx puta uunnværlig. Den blåser seg opp av seg selv med en utløser. På morgenen er det bare å rulle den inn i trekket sitt.qusq-lite