Nå er nok campingtiden over for de fleste for i år, men hvis du likevel våger deg ut i telt, hytte eller bobil i tiden før nyttår, er det greit å vite at alt står bra til i boligen din mens du er på tur. Med Futurehome har du full kontroll over ditt smarte hjem mens du er vekke. Du har her også en flott mulighet til å koble alt direkte opp mot Tibber og styre alt via appen. Vi forteller deg i denne artikkelen hvordan det hele fungerer.

Hva er et smart hjem?

Forklart på en enkel måte er et smart hjem eller smarthus som futurehome systemet tilbyr utstyr til, elektroniske komponenter som har ett og samme oppdrag som er å sammenkoble alle elektriske og elektroniske oppgaver som dine enheter utfører i hjemmet ditt. Og alt dette foregår helt automatisk! Dette kan dreie seg om automatisk styring av belysningen du har i huset, ovner og du kan til og med kunne motta meldinger fra familien om for eksempel når det blir middag eller kvelds.

Smarte hjem tilbyr deg altså unike muligheter som vil gjøre både hverdagen din enklere og strømregningen lavere! Dermed kan du med god samvittighet legge ut på campingtur uten bekymringer om at hjemmet ditt blir bestjålet eller at en brann skulle oppstå.

Futurehome – full kontroll over ditt smarte hjem når du er på ferie

Hva er Futurehome? Jo, deres system fungerer på den måten at det er et knutepunkt for alle dine elektriske enheter i ditt smarte hjem. Dette selskapet har investert betydelig kapital i kun den aller beste programvaren som markedet har å tilby deres kunder. Som standard brukes Enocean og Z-wave for Gateway.

Styr hjemmet ditt uansett hvor du befinner deg

Det som er det geniale med dette systemet er at du kan regulere både temperatur og og låser fra hvor som helst du er i verden. Med deres gateway følger det også med en app som du kan bruke til både installasjon og til å sammenkoble alle enhetene dine. Deretter kan du raskt og enkelt koble hele systemet opp mot Tibber og styre alt fra Tibber-app.

Automatiser dine hverdagslige gjøremål

Hvor stort antall smarte funksjoner du velger å investere i for ditt hjem, er selvsagt helt opp til deg selv. Markedet tilbyr et omfattende antall ulike produkter og muligheter, alt fra styring av musikkanlegget, sikkerheten, slik som smartlåser og smarte alarmer, ulike sensorer og produkter utviklet for å øke din generelle komfort i hjemmet.

Som en liten forsmak av hvilket potensiale smarthem tilbyr, kan du for eksempel prøve martlys som du installerer i ett enkeltrom for å få en følelse av hvordan et smarthjem fungerer.

Så sett deg inn i hvordan smarte hjem fungerer og hvilke muligheter som ligger i dette konseptet. Dermed kan du pakke bilen eller sykkelen med telt og fiskestang og legge ut på nye eventyr i viss forstand om at hjemmet ditt er trygt.qusq-lite