Camping trenger ikke å være en liten, intim affære. Du kan alltid invitere en haug med venner og familie, få alle til å ta med noe, og ha en stor, vakker BBQ (grillfest) midt i skogen.

Nå blir det viktigste å informere alle om hva de trenger å ta med. Noen tar med kullet, mens andre bringer biffen. Noen tar med kyllingen, mens andre bringer lammekoteletter, og så videre. Det som gjør tingene enda bedre er om du marinerer kjøttet ditt før turen, slik at det er fint og saftig når du legger det på grillen (også må noen ta med grillen. Ganske viktig for en BBQ).

Som med mange populære campingaktiviteter, har en BBQ også en sosialt bindende effekt. Ulike familier og forskjellige generasjoner kommer sammen rundt god mat og drikke (noen må også ta med brus) og føler seg nærmere hverandre. Mat er alltid en sikker måte å få folk til å sosialisere seg med hverandre på.

Den siste tingen å huske på er å finne et bra sted som kan huse alle. Ikke for åpent, ikke for trangt, men bare akkurat passe. Så bare legg en annen biff på grillen, og nyt selskapet av folk du elsker og bryr deg om.qusq-lite