Campingferie blir bare mer og mer populært. Denne ferieformen er ikke lenger forbeholdt de med slunken lommebok. “Alle” vil nå på campingferie. Det fine med å eie en campingvogn fremfor en hytte er muligheten til å reise rundt og se nye steder, istedenfor å føle dårlig samvittighet fordi du ikke gidder enda en ferie på den samme gamle hytta. Andre velger å la vogna stå på fast plass. Dette er også en super ferieform, spesielt for de mer sosiale.

Her treffer du garantert nye mennesker og får nye venner. Og det er ikke bare oss voksne dette er positivt for. Også barna elsker denne formen for ferie. De møter nye barn og får venner for livet. Gjennom vinteren gleder de seg til campingen igjen skal åpne, og de kan møte sine gode sommervenner. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på noen av de beste campingplassene i Norge. De fleste av disse campingplassene har stort sett alt du trenger. Det kan likevel være lurt å kjøpe med seg en barberkniv, for selv om det er ferie så vil du jo se bra ut?

Fagernes Camping

Fagernes Camping ble i 2010 kåret til landets beste campingplass av Norsk Caravan Club og norske campingturister. Denne campingplassen er et eldorado for barn, med egen badestrand med stupetårn og vanntrampoline. De tilbyr sykkel- og båtutleie, og har lekeplasser tilpasset barn i alle aldre.

Kristiansand Feriesenter

Ikke langt fra Kaptein Sabeltanns verden og Dyreparken finner du Kristiansand Feriesenter, beliggende ytterst i skjærgården. Her kan du altså kombinere pirater og dyr med et opphold på en nydelig campingplass. Her kan ungene boltre seg med blant annet sandvolleyball, sklier, hoppepute og gravemaskin. Gjennom hele juli arrangeres det ulike konserter, basar, bingo med mer. I tillegg har de egne barne- og ungdomsarbeidere som arrangerer ulike aktiviteter for barna sommeren gjennom.

Byrkjelo Camping

Idyllisk plassert i vakre Sogn og Fjordane finner du Byrkjelo Camping. Her kan du plaske rundt i et oppvarmet basseng, og for de aller minste finnes det et lite plaskebasseng. Er du glad i å fiske finner du både vann og elver i umiddelbar nærhet. Campingplassen er også et utmerket utgangspunkt for turglade turister. Byrkjelo ble for øvrig kåret til årets campingplass i 2009.

Grindafjord Feriesenter

Turen går videre til Rogaland og Grindafjord Camping, som ble kåret til årets camping i 2008. Campingen har en fantastisk beliggenhet helt nede ved sjøen. Her kan du og familien plaske rundt i et stort saltvannsbasseng med vannsklier. Her finnes også et plaskebasseng for de minste i familien. Foruten bassenget har de fem trampoliner, tennisbane, fotballbane, minigolf og flere lekeplasser. Her er det ingen grunn til at barna skal kjede seg.

Dette var fire av Norges mange flotte campingplasser. Det finnes selvfølgelig mange flere som burde vært med på listen, men de får vi komme tilbake til ved en senere anledning.

GOD CAMPINGSOMMER!qusq-lite