Camping handler først og fremst om å kose seg og slappe av. Men hvordan kan man gjøre dette, og samtidig se stilig ut? Det er ikke uten grunn at mange forbinder campinglivet med grilldress og joggebukse. Heldigvis kan du finne bedre alternativer, og noen joggebukser ser jo rett og slett ganske fine ut!

Hva med tights?

En behagelig treningstights er kanskje ikke det første du tenker på når du skal på camping. Mange forbinder disse med et stramt syntetisk stoff, gjerne i svart med et innslag av sterke farger. Dersom dette er det du tenker på når du hører ordet tights, bør du titte innom https://www.aimn.no umiddelbart. Da vil du se med én gang at tights kommer i mange forskjellige materialer og farger, som passer enhver anledning. Tightsen gir deg et noe sportslig utseende, noe som passer bra da athleisurestilen fremdeles er trendy. Dessuten er den lett å kle på seg om morgenen, og kjempekomfortabel å ha på. Ta en ekstra titt på tightsene i ribbestrikket materiale og yogabukser, dersom du ønsker noe mykt og ekstra deilig.

Dette bør du se etter

Nå som vi har gitt deg noen tips til hvilken type tights du bør se etter, kan vi se nærmere på stil og farger. Her er det alfa og omega å velge noe tidløst og enkelt, som du kan føle deg vel i. Gå for en ensfarget tights uten mønster eller tekst. Heldigvis har Aimn et stort utvalg ensfargede tightser og yogabukser i mange forskjellige farger. Med andre ord trenger du absolutt ikke gå for en typisk ensfarget, svart type. Hva med dyp grønn, marineblå, beige eller pudderrosa? Tenk på hvilke farger du liker og hvilke du kler. Dersom du elsker pasteller, men vet det får deg til se blass ut, styr unna. Det viktigste er tross alt ikke hvordan tightsen i seg selv ser ut, men hvordan den ser ut på deg. Det er du som skal skinne, ikke klærne dine.

Den gode, gamle joggebuksa

Innledningsvis nevnte vi at joggebukser også kan se stilige ut. Under kategorien “streetwear” i nettbutikken, finner du lekre joggebukser i svart, hvit og klassiske jordfarger. Foretrekker du joggebukse, kan du likevel gjøre det med stil!

Da gjenstår det bare å nyte tiden på campingplassen i kule, men komfortable klær!qusq-lite